Silver N Black Nails

Idag blev jag så sugen på att fixa mina naglar, detta blev resultatet. Blev relativt nöjd, jag vill dock ha längre naglar så jag kan fixa mer "roliga" designer. Och då kan jag även göra en video, kanskekanske?

Casual Friday

Hej bloggisen! Idag eller just nu i alla fall är jag på topphumör. Dagen började kanske inte så man vill en dag ska börja, allstå bli väckt av väckarklockan och gå till skolan. Men jag kravlade mig upp och dagen blev faktsikt ganska bra ändå. Några timmar efter skolan skjussade pappa mig till dansen. Idag var det hiphop som stod på schemat, och jag är suuuupernöjd över korografin och min nya lärare :) so thumbs up for that
Nu har vi ätit tacos ( as usual) och mumsade även i mig en halv semla, hihihi.
Hörs imorgon, kramiii
 
 

How to match - Black skirt

  


Jag är väldigt sugen på att köpa en svart kjol, dock ser jag ut dom en ballong eller något i kjol. Dock är det så himla snyggt, det blir nog en kjol inför sommaren. Lite inspration till er som har en svart kjol och vill matcha den snyggt.


ATM : hårfrissan




SNABB UPDATE

Hej! Idag är det o Torsdag och det menas med att det snart är helg! Yeeeyyy! I helgen åker jag till Stockholm, egentligen vet jag inte riktigt varför. Jag vet bara att vi ska på något kalas även shoppa lite o så. 
Idag efter skolan åker jag in till Agnes, vi ska på tävlingschoaching.
Har inte riktigt någon ORK för jag börjar bli förkyld.. Vaknade upp med världens halsont, och nu kan jag knappt prata.
MEEEEEN det är kul att dansa med Agge, så det gör inget.
Nu ska jag snart bege mig till Franskan, ska försöka klara mig igenom denna dag.
Puss





My wanties


1. Ifall ni inte visste det är är jag en "bikinifreak". Jag ÄLSKAR allt som har att göra med bikinis och skulle kunna köpa hur många som helst, och denna är en av dom.// 2. Denna plånbok/clutch är lite av en skönhet, ni fattar inte hur länge jag har suktat efter denna. Jag är sååå sugen på att köpa den.// 3. Dessa brillor är så himla balla, do you feel me? // 4. Okej, alltså blusen kanske inte är något jag VERKLIGEN måste ha. Men den är snygg..// 5. Jeans behöver väl nästan alla. Jag är verkligen en av dom, dock tycker jag det är fruktansvärt jobbigt och tråkigt att prova dom.. // 6. Kan vi alla bara dö en sekund för denna fina klocka. Jag har velat ha denna ett bra tag nu, och hoppas att den snart kan bli min// 7. Tillsist ett par klassiska svarta Uggs. Passar till allt och är nog något av de skönaste skor som finns. 

Ifall jag skulle varit gjord av pengar, eller iallafall haft ett pengaträd skulle jag köpt dessa saker med en gång.
Jag vill ha så himla mycket saker så det är sjukt alltså. Hoppas inte det är bara jag som känner denna känsla.. 
Men när jag åker till USA ska jag se till att checka av lite saker på min "vill ha lista".
// Ifall det är någon rik människa därute som vill sponsra mig dessa underbara skönheter så är det fritt fram!

5 STYCKEN FAVORIT APPAR

APPAR SOM ÄR BRA ATT HA

Spotify: En självklar app för mig är Spotify. Jag är en musikälskare och lyssnar dag & natt på musik.Med premiumversionen, (som jag verkligen tipsar) kan du lyssna obegränsat både i mobilen och på datorn. AND I LOVE IT

Instagram: Jag tror att 98% av Sveriges befolkning vet vad Instagram är, jag skulle nog helt ärligt inte kunna leva utan Instagram..

Shazam: En helt otrolig app. En låt du tycker är superbra spelas på radion - du vill veta vad den heter, vem artisten är, vilket album osv. Den ger dig svar på alla dina frågor kring låten inom bara några få sekunder. Toppen!

Snapchat: Du skickar bilder till personer i ett x-antal sekunder sedan pooooff så försvinner den. Väldigt roligt faktiskt!

Nike Training Club: Här hittar du många bra & användbara träningstips. Du kan även te.x välja hur länge ditt träningspass ska vara och vilka muskel och delar på kroppen du vill fokusera mest på. Du kan försöka nå ditt mål lite snabbare än vanligt helt enkelt.





Anchoreman 2

Hello guys! Igår åkte jag in till Kullavik för att träffa Agnes. 
Vi blev helt plötsligt sugna på att kolla på bio, så vi drog in till Göteborg och bokade 2 stycken biljetter till Anchoreman 2.
Jag måste säga att den var jättebra. Okej den kanske inte är en så meningsfull film, men det var roligt på sitt vis. Vissa delar av filmen kunde man verkligen inte låta bli att skratta, så ifall du gillar komedier tipsar jag absolut denna!
När vi bokade biljetterna förstod vi inte att det fanns en 1:a, men vi förtod relativt bra ändå.

Just nu är jag inte på något roligt humör för att skolan börjar imorgon. Det innebär att vakna mycket tidigare (än vad jag egentligen vill vakna), trött ungefär hela tiden och läxor..
Ska iallafall o träna med mamma sen, kanske kommer på lite bättre humör då.
Btw så har jag och Agnes börjat att planera hur våra discodräkter ska se ut, är så taggad inför alla tävlingar vi kommer att dansa tillsammans, iiiihhhh!
CIAOOO








#SHOPPING

Infinity armband från Brandy Melville.
 
Bodysplash i doften Crescent Bay, köpt från Hollister.
 
Jättesköna svarta byxor från Diabless, skönaste byxorna EVER!
 
Hoddie från Rut & Circle, denna köpte jag inte i Stockholm utan i Göteborg när jag och Julia var o shoppade.
  

HELGEN I STOCKHOLM

 
 
Hej! Jag hoppas att ni har haft en bra vecka/helg. Själv så har jag spenderat nästan en hel vecka med Julia, halva hemma och halva i Stockholm. 
Vi har haft det supermysigt, jag hoppas att det inte tar långt tid innan vi träffas igen. 
Idag har jag och Julia varit i stan, jag tänkte visa all min shopping när jag kommer hem.
 
Nu sitter jag förhoppningsvis på flygplanet, ifall det inte har blivit inställt som jag verkligen inte hoppas.
Detta inlägget är som ni kanske förstår tidsinställt. Jag vet inte ifall jag har så snabb internet på flygplatsen, så jag tyckte att det var bäst att göra det innan jag åker.
 
Vi har tagit lite bilder under veckans gång, bläddra ner & njut.
 
 

RSS 2.0