VITA BRALLOR

 
Vita Dr Denim brallor, köpta från Design Only. 399 ;-

DET ÄR LÖRDAG OCH JAG ÄLSKAR DET

Tjena people! 
Jag är så glad att det är lördag idag, skolveckan var ganska jobbig med prov och en massa läxor. Nu är det äntligen och med det menas att det är HELG!
Imorse var jag och mami på Friskis och vi gick på ett indor walking pass. Det kändes faktiskt väldigt bra och nu är jag pigg som en gris. Vi var även på kungis en sväng där jag köpte ett par byxor.( Som kommer ut på bloggen snart.) Nu väntar jag på Agnes, vi ska ha en myspysig kväll och hon ska även sova över:) 
Vi kasnke hörs senare, maybe babyyy
 
 

FROZEN YOUGHURT

Hola amigos! Haft en bra dag?
Min dag började med skolan, like always, sedan åkte jag Patricia och Wilma in till Göteborg för att äta Frozen youghurt hihih. Det var faktiskt ganska gott, dock lite dyrt för att vara youghurt och godis.. Men men, ibland måste man fakstikt få unna sig.

Nu sitter jag i bilen påväg till dansen, idag står det hiphop på schemat :)
Ha en fortsatt trevlig fredag, puss









FÅ BORT SÖTSUGET

På vardagarna försöker jag hålla mig lite nyttig, alltså inte äta godis och massa kakor.
Jag vet att jag blir piggare samt min kropp mår mycket bättre av det.
För mig handlar det inte om att räkna kalorier eller mängden mat, utan att jag ska tycka det är gott och som sagt må bra. Absolut måste man kunna unna sig godis ibland, och för min del blir det oftast på helgerna. Jag vet även att efter jag har proppat i mig för mycket godis tänker jag alltid "jag skulle nog inte ätit  så mycket".
Sååå vad gör jag när sötsuget kommer? Här är några av mina bästa tips:

Smoothie: En av mina absoluta favoriter och detta går inte på mer än 10 minuter! Det går nästan att bland i vad som helst, så ta dina favoritfrukter/bär. Nyttigt och väldigt fräscht.

Äpple och jordnötssmör: Detta funkar utmärkt för att lugna ner sötsuget. Skär ett äpple i klyftor och lägg på en tallrik, lägg en klick med jordnötssmör vid sidan om. Sedan är det bara att doppa äpplerna  i jordnötssmöret och äta. Supergott! :)

Kvarg med frukter/bär: Ett snabbt mellanmål som mättar. Ifall du vill kan du även byta ut kvargen mot någon yoghurt. Detta är nog det vanligaste jag brukar äta som mellanmål! 

Ät ordentligt!: Att äta ordentlig frukost, lunch och middag är väldigt viktigt. Jag ofta kan i alla fall känna sötsuget komma när jag har ätit för lite, speciellt efter långa skoldagar.






FIKA PÅ EH MED MORMOR


Jag och mormor tog en fika på Espresso House efter våran shopping på kungsmässan. Just nu är jag hemma hos mormor & morfar och väntar på lunch. Mormiii är så snäll, hihi
Krami

DANSTOPPAR




Här är lite tips på olika danstoppar man kan andvända under träningarna, tävlingar osv. 
Tycker egentligen att man kan dansa i vilken tröja som helst, men dessa toppar har jag plockat ut specifikt. Även sådana som jag själv skulle andvända/andvänder.

Skön start på veckan

Godmorgon people

Nu äre äntligen lov, lite soft sådär. Idag händer det inte så jättemycket, ska nog mest ta det lite lugnt. 
Det känns som att jag inte sovit en blund inatt. Bara för att jag tog en powernap igår på 3 timmar tog det 1000 timmar för mig att somna.. Kanske inte 1000 timmar men ni fattar? 
Nu ska jag försöka kliva upp ur sängen och fixa mig en mumsig frukost, puss





MINI SHOPPING

 
I lördags köpte jag då lite "nödvändiga" saker. Som ni ser blev det en toner, ett mattande nagellack, en consealer och en mössa jag och Agnes ska använda i hiphopen. 
 
Idag i brevlådan kom det även hem en tröja från Topstreetwear.se.
Som ni kasnke förstår hade jag tänkt andvända denna i min hiphop singel. Tycker att den är rätt så passande.
 

Time for bed

Helllooo bloggisen! 
Idag har jag och Agnes haft en grymt bra dag. Vi hann med massor, även shopping och lunch i stan.
Kan visa vad jag köpte imorgon.
Nu ska vi snart släcka lampan och säga godnatt
Vi låter bilderna tala.





RSS 2.0