BROOKLYN BRIDGE : AT NIGHT





FRIHETSGUDINNAN

Hej bloggisen! Jag är trött i fötterna som vanligt efter allt vi gjort idag.
Vi började dagen med att vakna och äta frukost (ganska självklart), sedan tog vi tunnelbanan till Staten Island där ifrån vi tog en färja ut på havet. 
Från färjan kunde man då se in mot Manhattan och även frihetsgudinnan, vilket var väldigt najs.
Efter båtturen gav vi oss av till Grand Zero eller då 9/11. Där var det väldigt fint osv men kanske inte jätte mycket att se, det var även ganska lång kö så det tog sin tid.
Resten av dagen spenderade vi på shopping. Jag och mamma kom precis hem från våran lilla shoppingrunda. Där jag fick hem lite saker från Forever21 och från en affär som heter WHO.A.U.

Snart är det dax för sängen, så vi hörs la imorgon? 





: DINNER





Central Park : New york

Tjenare amigos! Whatzz up yo? 
Ännu en dag i new york, spenderad i Central park och i affärer! 
Idag blev de som sagt lite shopping bland annat inne på A&F och på Victoria Secret & PINK, ( där jag storshoppade btw, hihih) 
Imorgon ska vi åka till en stort köpcentrum lite utanför New york som heter Woodbury. Jag har spanat in lite affärer som jag är nyfiken på.             Jag tror/hoppas att priserna är lite bättre, alltså billigare. 
Kramiiis


( lite snaps från dagen)


UPDATE : NEW YORK

Oh herre gud allihopa! Jag är helt slut efter 8 timmars flygtur, tidsskillnad och shopping inne på Victoria secret. 
(Jag älskar VS, hihihh)
Jag är KÄR i New york, det är helt underbart här. 
Idag har det även varit jättevarmt så vi kunde bara gå runt i t-shirt, utan jacka osv. Hoppas jag kan få en liten lätt bränna, om solen tillåter?
Hoppas erat påsklov har börjat bra så hörs vi kanske imorgon?
Kram! 





Kvällens outfit


Blus - Odd molly Byxor - Lager 157 Boots - Johnny Bulls

Detta blev kvällens outfit, ganska simpelt men classy. 
Just nu är vi hos "familjekompisar" på middag, är proppmätt som vanligt, hehe. 


LUNCHDATE


Hej bloggisen! 1 April idag, har ni blivit lurade? Jag tackar & bugar över att jag inte har blivit lurad i alla fall, gillar inte sådant hahah.
Jag har haft studiedag idag, superskönt! Ägnade dagen med Agnes, början av dagen blev lite knasig men det blev jättebra tillslut. Vi var faktiskt ute på en powerwalk och åt sedan en väldigt god sallad till lunch. 
Måste plugga lite matte snart, egentligen orkar jag inte men jag har matteprov på torsdag.. Jag hittar alltid något roligare att göra, tills jag faktiskt fattar att det kanske är bra att börja snart? 
Aja, kram på er! 

RSS 2.0