Dagen+Shopping

Söndag idag, den var helt okej. Ungefär vid lunchtid så blev det en liten joggingrunda med Wilma, fast hon åkte sina inlines istället.
Jag åt lite lunch sen åkte jag och mams in till Göteborg och kollade. Jag fick med mig då en guldig kjol och en neonrosa tröja.
Efter de hade jag Commerical Jazz.
Nu sitter jag hemma och bloggar, har precis kollar på GossipGirl.
pussilussi

Kvällen

Hellojsan bloggisen!
Haft en jättemysig kväll med mamma, vi gick ut och åt på en resturang i stan, sen hyrde vi lite filmer och köpte godis och bara myste:)
Tänkte släcka lampan nu
Godnatt


New Bikini

Getting ready for summer.
Köpte den inne på Gina Tricot och hoppas nu att jag kan använda den här i Sverige ;) hahah de kan jag nog men det känns som sommaren aldrig kommer... ioförsig är de bara april..

Dagen

Hej bloggen!:)) hahha jippe 121 dagar kvar till Turkiet, hahaha långt kvar men jag längtar redan.... Alltså tänkt där är de så varmt, ( eller jag vet inte om de är de nu då men).. Ja men iallafall blir man jättebrun, och svettig hahha jag längtar iallafall...:)
Men idag hade vi ap mycket NO prov eller va man ska säga, de va såå tråkigt men jag hoppas de gick bra...
Imorgon är de fredag, så får se va jag hittar på då:)


Plugga plugga plugga

OMG, hej!
Känner just nu att jag har ap mycket saker att göra både franska till imorgon och så har vi nationella i NO på torsdag, lite lätt stressad bara men annars är det bra med mig :)
Egentligen vill jag kolla på GossipGirl men just nu hinner jag inte det. Sen på kvällen blir det ändå så att man blir stressad att man t.ex inte kan franskan....

Sprungit+mat

Så jag sov ju hos Wilma inatt, vi började med att ta en liten springrunda på ca 3 km, men Wilma tog sina inlines istället.
Efter de duschade vi och gjorde i ordning oss. Sen cyklade vi bara hem till mig gjorde lite pastasallad och nu har vi inte något att göra, hahha standard..

https://cdn1.cdnme.se/3909445/7-3/pic_5162ad4bddf2b34978d9d6ea.jpg" class="image">


7 April

Så hejsan svejsan människor!
Sitter i Wilmas säng och har faktiskt just ätit middag, vi tänkte sova över idag så det blir riktigt mysigt.
Var som vanligt och dansade idag, o så.
Vi köpte godis förut så vi ska tjocka oss framför någon film:)
Imorgon har vu studiedag så de är riktigt gött, hahaha.
Får se va vi gör imon....





RSS 2.0