Toppenhelg

Hej kompisar! Haft en sådan underbar helg med Agnes. Den har bestått av glass, dans, mat, mat och mer dans. Underbart helt enkelt! Och och och våra discodräkter är nästa färdiga och de är sååå fina iiihh.
Ni ska snart få se dem, vi har nämligen en liten fotografering inplanerad snart. 

Nä men nu ska jag hoppa in i duschen känner mig bara lite (jätte) ofräsch efter kvällens danspass, så duschen är ett jättebra allternativ för mig just nu.
Kramii






BEKÄNNELSER

♥ Jag har jättesvårt med folk som inte är tacksamma.
♥ Jag är bikininarkoman, galen i bikininarkoman helt enkelt
♥ Kan sitta och skratta utan att veta vad jag skrattar åt, väldigt lättroad.
♥Jag är rädd att fåglar ska bajsa på mig.
♥ En av mina största drömmar är att jag och Agge ska hamna på pallen i DISCO-SM.
 




FRÄÄÄSCHT




ÄNTLIGEN FREDAG

Tjenare! (Btw vass rubrik va?)
 Då var det fredag igen vilket innebar att vi slutade 12. Så skönt! Helgen kommer bestå av dans, plugg & sova hos Agge. Vi får se om det händer något mer, men det skall nog bli bra! 
Ikväll blir det iaf dans och senare mys med familjen. YAYY




STILIKON

OLIVIA PALERMO

Min stilikon är helt klart Olivia Palermo. Jag älskar hennes ganska enkla men galet snygga klädstil och skulle mer än gärna byta garderob med henne!
Ett plus i kanten är att hon har ett väldigt fint namn, *blink.

X3


Enligt mig är dessa 3 outfits något jag absolut skulle vilja ha på mig medans jag dansar/tränar. 
Är det bara jag som blir mer inspirerad av att ha på mig snygga träningskläder på gymmet? Det känns typiskt oss tjejer, när vi känner oss snygga så blir vi supermotiverade och taggade haha. 



Bra start på veckan

Hej bloggisen! 
Är precis färdig med min uppsats som handlar om solsystemet osv. Snark. Är i alla fall glad att pappis är smart och hjälper mig en smula.
Jag kan inte föreställa mig hur jag skulle klara skolan utan mammi & pappi, inte få någon hjälp.. Läxhjälp finns ju alltid, men enligt mig är det lättare att fråga någon här hemma. När jag väl går på läxhjälp behöver jag fråga 10000 frågor och blir irriterad på att ingen kan förklara bra. 

Nog om det, efter skolan åkte jag, mammi & Agge iväg till dansskolan. Idag var det pardisco, ni fattar inte hur mycket vi gillar våran koreografi! Den är sååå perffaaa.
Puss




OOTD

 
Kofta - Gina tricot T-shirt - Lager 157 Byxor - Cubus & Skor - Converse

Long time no see

Hej alla fina! Det var ett tag sedan nu, men nu är jag tillbaka hehe. 
Kom hem ungefär för en timma sedan, jag sov nämligen över hos Agnes. Vi hade det roligt & mysigt som vanligt, dock behövde jag åka hem ganska tidigt idag för min dag är fullspäckad av läxor. Känner lite stress, men det ska nog ordna sig. 
Ikväll är det dans som vanligt, YAYY. 

Hoppas ni får en bra dag, nu ska jag äta varma mackor. Mummmmaa

Min & Agges frukost från imorse

DANSA INTE PAUSA

Helluu! Rubriken jag valde idag, beskriver ungefär hur hela min dag har sätt ut. Jag och Agge har spenderat verkligen hela dagen på dansskolan, ni förstår inte hur trött jag är just nu..
Det var jättekul och vi fick verkligen övat en hel del! 
Åkte även hem till Agge efter dansen och åt jättegod mat, min mage har svullnat upp, hihihi..
Nu ska jag ta en välförtjänt dusch ( för jag vill medela att jag inte luktar rosor i dagsläget) och sedan ska jag sova, dödstrött är bara mitt mellannamn..
Kramiii





NÅGRA FAVVISAR

 
Mina favoriter när det kommer till hudvård, Efter jag hoppat ur duschen smörjer jag alltid in mig med någon av dessa godingar. Även om man inte har problemhy är det viktigt att hålla sin hy återfuktad och skyddad mot torr miljö, sol och vind.
När jag inte smörjer in mig blir speciellt mina ben väldigt torra och börjar därför klia.
Om ni känner igen er rekomenderar jag att ni hittar någon bra kräm, den behöver absolut inte vara fruktansvärt dyr. Bara ni hittar någon som passar eran hudtyp. En viktig del för mig när det gäller hudvårdsprodukter är att de gärna ska lukfa väldigt gott.

Ullared - shopping

 
Detta är till största del allt jag köpte i Ullared. Det blev såklart lite annat smått & gott t.ex strumpor, underkläder och godis :)
Om ni har några frågor/ funderingar kring priser eller något, så är det fritt fram att kommentera.
PUSS

BEAUTY WANTIES




MELLANMÅL & PLUGG

Hola peeps! Sorry för dålig uppdatering, ledsen att säga det men jag har faktiskt ingen bra anledning. 
Jag, Agge, mamma och Agnes mamma var i Ullared/Gekås i helgen, ska lägga upp lite bilder imorgon!

Nu sitter jag vid tv:en ska försöka plugga lite innan jag drar mot dansskolan, idag ska jag och Agge dansa pardisco. Taggataggatagga!









RSS 2.0